aktiviteter_2.jpg

Tidligere arrangementer

2010

Tid

Sted

Arrangement 

27.01.

Civilingeniør Peter Randløv foreviser sin samling af 3-D-billeder fra H.C. Andersen tid i Møstings Hus - denne gang gennemført trods kraftigt snevejr!. 

04.03. X 

Dagligstuemøde hos Sejer Andersen med Bo Elbrønd-Bek, der taler om Skovkapellet. 

07.04. K 

Generalforsamling. - Derefter viser Vagn Molnit sin film "Mod Vesuv jeg øjet vender" og beretter om optagelserne. 

15.05.  X 

Udflugt i elendigt vejr til Skåne med besøg på Häckeberga (meget fin frokost!) og ved Ramlösa Brunn; turen har Dina som emne og begynder med besøg på steder i Malmö med tilknytning til Leonora Christina Ulfeldt.

28.08.  X 

LitteraTUREN: Byvandring under ledelse af Chr. Steffensen fra Marmorbroen via Magasin du Nord (hyblen under taget i Vingaardsstræde, som ellers ikke længere er åben), over Kongens Nytorv til Nyhavn 18 og 20 - til slut kaffe i Sømandshjemmet.   

01.11. K

Dr. phil. Niels Kofoed taler om H.C. Andersens eventyr som voksendigtning, og skuespilleren Henrik Koefoed læser Det gamle Egetræs sidste Drøm, Pebersvendens Nathue og Flaskehalsen.

    Niels Kofoed  Henrik Koefoed Niels Kofoed 2 Henrik Koefoed og Claus Tilling
29.11.  K 

Skuespilleren Ghita Nørby fortæller om arbejdet med filmen De vilde Svaner, og vi viser DVD-versionen på salens store lærred. 

  Ghita Nørby og Svenn Skipper Ghita Nørby og Claus Tilling Claus Tilling, Ghita Nørby og Svenn Skipper 

02.-31.12. H

“Juleaften og Nytårsaften” er en “julefortælling med sange”, som skuespilleren Christian Steffensen og pianisten Jesper Mark Pedersen fra Den Danske Skueplads opfører i Hofteatret i december 2010.

Copyright: Den Danske Skueplads 2010