aktiviteter_1.jpg

Tidligere arrangementer

2009

Tid

Sted

Arrangement 

31.03. K

Generalforsamling og Prisuddeling
Formanden begrunder valget af prismodtager, professor Johan de Mylius, som takker med en forelæsning om Fakta og fiktion i H.C. Andersens rejsebøger.

01.05.
02.05.
03.05.
X

HCA-Festival i København
Formanden og sekretæren oplyser om foreningen og sælger bøger og CDer i et telt på Kgs Nytorv under en festival, arrangeret af foreningen “H.C. Andersens Venner” ved Helle Larsen og Chr Friis.

   
17.05. X

Udflugt
I H. C. Andersens fodspor til Fyn. Besøg på Broholm og “H .C. Andersens Vej" ved Holstenhus, Frokost på Hundstrup Kro.

08.08. X 

Store Bogdag på Hald.
Mødereferenten og sekretæren repræsenterer foreningen under den årlige bogdag på Hald Hovedgård ved Viborg.

28.09. K 

Ekstraordinær generalforsamling. -  Derefter taler Per Øhrgaard om "H.C. Andersen og Tyskland". - Edith Guillaume læser kapitlerne Nürnberg og München fra En Digters Bazar.

28.10.   

Civilingeniør Peter Randløv skulle have forevist sin samling af 3-D-billeder fra H.C. Andersens tid, men en misforståelse gjorde, at Møstings Hus ikke var tilgængeligt! - Mødet blev dog gennemført senere. 

26.11.  K 

Kunsthistoriker og sanger Christine Marstrand taler om "H.C. Andersen i krydsfeltet mellem billedkunst og musik" og synger sange af H.C. Andersen, akkompagneret af Kristian Buhl Mortensen på guitar. 

06.12.
10.12.
H  Chr. Steffensen opfører på Hofteatret "Juleaften og Nytårsaften", en forestilling sammenstillet af Jørgen Heiner og akkompagneret af Jesper Mark Pedersen.