aktiviteter_3.jpg

Kommende arrangementer

The Mermaid Story 22. oktober 2020

The Mermaid Story torsdag d. 22.oktober kl. 19.30.  Teater-koncert / Koncert-drama med pianist. Entré 60 kr.
I LiteraturHaus (Møllegade 7, Nørrebro). 

Vi viderebringer fra Literatur-Haus' program:

Hvordan oplever Den lille Havfrue sin transformation til menneske?

Pernille Rübner-Petersen inkarnerer her den ikoniske karakter fra H.C. Andersens eventyr af samme navn. Med pianisten Johann Gustav Skov-Hansen ved klaveret synger og fortæller hun om Den lille Havfrues erfaringer og skæbne. 

Den lille havfrue træder ind i verden - vaklende, sårbar og længselsfuld. Hun forsøger at blive det menneske, hun er – i virkeligheden. Det gør vi alle. Havfruens livsvilkår er også vores. Handlingen i eventyret er både en livsbekræftende og grusom rejse ind i menneskelivet så vel som i et kvindeligt begær. Det er yndigt, voldeligt, forfærdeligt og smukt.

Musikalsk spænder koncerten fra a cappella-sang over kabaret-stil til mere traditionel singersongwriting og spændingsfyldte kompositioner.

Koncerten tager afsæt i sangene fra Mermaid-trilogien: The Mermaid’s Box: Metaphors and Metamorphoseswww.mermaidsbox.com

Sangene er på engelsk, tale er på dansk.

".. der er (..) en umiskendelige storyteller i Pernille Rübner-Petersen. En fortæller, som ikke bare kan skrive, men også komponere og synge, så det er en rystende fryd” – Ivan Rod, Gaffa

Billetter kan købes på Billetto eller i døren – se evt. link på LiteraturHause’ hjemmeside.

LiteraturHaus følger myndighedernes anvisninger for Corona – vi passer på hinanden